Letní ☀️ AKCE 2+1 ZDARMA na všechny samolepky na zeď 🥳

Jak připravit nálepku pro lepení?

 

 

Při práci s nálepkami je důležité pamatovat na pečlivou přípravu, která je klíčová pro dosažení dokonalého výsledku. V tomto článku si spolu projdeme, jak správně připravit samolepku před její aplikací na stěnu nebo jiný povrch.

 

Krok 1: Vyrovnání

Naše samolepky ti přijdou srolované, takže prvním a nejdůležitějším krokem je jejich vyrovnání. Rozbal nálepku na tvrdém povrchu, například na zemi nebo na stole. Potom ji zatíž knihami nebo jinými těžšími předměty. Tento krok zajistí, že se samolepka nebude sama od sebe rolovat zpět.

 

Krok 2: Aklimatizace

Je dobré nechat nálepky vyrovnané alespoň 24 hodin. Během této doby se samolepka aklimatizuje na pokojovou teplotu, což je obzvláště důležité během zimních měsíců. Rozdíl v teplotě může totiž výrazně ovlivnit přilnavost samolepky.

 

Krok 3: Příprava povrchu

Než čekáš, že se samolepka aklimatizuje, můžeš si připravit povrch, na který ji chceš aplikovat. Ujistěte se, že povrch je čistý, suchý a bez mastnoty. Podrobnější informace o tom, jak připravit různé typy povrchů, najdeš v našem předchozím článku.

 

Krok 4: Aplikace samolepky

Když je tvoje samolepka připravena a povrch čistý, můžeš samolepku opatrně aplikovat. Postupné kroky správné aplikace samolepky si povíme v dalším článku, abys věděla, jak dosáhnout nejlepšího možného výsledku bez bublinek a nerovností.

 

Nezapomeň si tento článek uložit, aby ses k němu mohla kdykoli snadno vrátit a sleduj nás na sociálních sítích pro další užitečné tipy a triky. Při správném postupu mohou tvé samolepky vypadat úžasně a obohatit tvůj domov či kancelář.

 

Doufám, že tento návod ti pomůže dosáhnout perfektního výsledku při lepení samolepky. Pokud máš další otázky, neváhej se na nás obrátit. Těšíme se na tvé další nádherné projekty s našimi samolepkami!